Remy Gudmundsen (33)

Remy (33) synes det var vanskelig å omstille seg raskt fra en tilværelse hjemme med tre små barn til skiftarbeid i Nordsjøen. Følelsen av jetlag og det å være opplagt på jobb kunne være en utfordring. Remy har gitt oss sine egne ord på hva som skjedde når han prøvde Melatonin 1 og hvordan han opplevde effekten. 

Her er Remy på plass i Nordsjøen

Remy forklarer: Både når jeg kommer hjem til familien og når jeg kommer ut i Nordsjøen har jeg utfordringer med søvnen. En slags ubehagelig følelse av jetlag eller forskjell på natt og dag. Jeg ble tipset om melatonin fra en kollega i Nordsjøen, som brukte dette som et naturlig del av sitt kosttilskudd. Melatonin er jo kroppens eget hormon, som er med på å regulere døgnrytmen. Denne produksjonen påvirkes av lys og mørke og produksjonen er ikke alltid på topp når jeg vil sove. Derfor ville jeg forsøke kosttilskuddet melatonin.

Jeg kjøpte min første pakke Melatonin 1 fra Coviser, som produserer sitt melatonin-produkt i Norge.Jeg begynte med en tablett en halvtimes tid før jeg skulle sove og det tok ikke lange tiden før jeg merket at jeg både sovnet raskere og at jeg fikk en bedre søvn. Jeg følte også jeg raskere fant døgnrytmen igjen både ved ankomst Nordsjøen og etter endt skift. Derfor kan jeg anbefale Melatonin 1 fra Coviser.

Melatonin 1mg

90 tabletter

kr 295.00

Du får tilsendt 1 pakke med 90 tabletter
Totalt 295,-

Frakt på 55,- tilkommer
Gratis frakt!

Kjøp nå med