Header - kvinne som sover

Om Melatonin

Melatonin produseres allerede naturlig i kroppen din. Jobben til melatonin er å regulere døgnrytmen, men balansen kan av ulike årsaker forstyrres i løpet av livet. Da kan et melatonintilskudd hjelpe deg til å sovne raskere og til å etablere et sunnere søvnmønster. Melatonin er nå reseptfritt i Norge i doser på 1 mg. Virkestoffet har ingen kjente bivirkninger og er ikke vanedannende.

Hva er melatonin?

Melatonin er selve søvnhormonet. Det produseres i kroppen og brytes ned i kroppen i en naturlig prosess, og er der for å regulere sønvsyklusen. Melatonin dannes av serotonin (en transmittersubstans) og skilles ut av episfysen. Denne prosessen skjer når det er mørkt – noe som har gitt det navnet «mørkehormonet». Eksponering til lys begynner nedbrytningen av melatonin, noe som kan forklare slappheten og trettheten som kommer med vintermørket. Reguleringen av hormonet er derfor viktig for at vi skal ha en fungerende døgnrytme.

Melatonin som supplement

Melatonin i tablettform har en dokumentert virkning på innsovningstiden – altså hvor lenge du ligger våken før du sovner. Det har også dokumentert effekt på den subjektive følelses av jetlag, altså hvor forstyrret døgnrytmen din blir av å reise til en annen tidssone. Før 1. januar 2020 var melatonin reseptbelagt i Norge, men nå kan endelig doser på 1 mg kjøpes reseptfritt som kosttilskudd. Det vil trolig gi tusener av nordmenn bedre søvn og være et fantastisk løft for folkehelsa.

Melatonin 1

Våre tabletter inneholder kun ett virkestoff – melatonin. Det er ingen vits å blande inn diverse andre ekstrakter eller essensielle oljer. Melatonin har dokumentert effekt – noe som skiller melatonin fra såkalte «kjerringråd». Tablettene er produsert i Norge, inneholder ikke laktose, gluten eller sukker og virker på 30–60 minutter.
 

Melatonin 90 stk

90 tabletter 1mg

Fra 195,- pr. levering.

Slett

90 tabletter tilsvarer 3 mnd forbruk.
Frakt alltid inkludert.

 3 mnd      90 stk   195,-
 6 mnd    180 stk   390,-
12 mnd   360 stk   780,-

-50 % !! Bruk kupongkode januar2021 og få 12 mnd forbruk for kun 390,-
Tilbudet varer ut januar >>>