Gjelder Coviser AS med alle tilhørende underselskaper og nettdomener herunder www.melatonin1.no

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller gjør et kjøp fra melatonin1.no («nettstedet»). 

Personlig informasjon vi henter
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som «Enhetsinformasjon.»

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
– «Informasjonskapsler» er datafiler som er plassert på enheten din eller datamaskinen og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

– «Loggfiler» sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisende / avsluttende sider og dato / klokkeslettstempler.

– «Web-beacons», «tags» og «pixels» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til til denne informasjonen som «Ordreinformasjon.»

Når vi snakker om “personlig informasjon” i denne personvernpolitikken, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan bruker vi personlig informasjon?
Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle eventuelle bestillinger som er plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for forsendelse og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til: Kommuniser med deg; Skjerm ordrene våre for potensiell risiko eller svindel; og Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, kan du gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å lete etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Deling av personlig informasjon
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken din – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan det hende at vi i kassen sender personopplysningene dine i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna, for at Klarna skal vurdere om du kvalifiserer for betalingsmåtene deres og tilpasse betalingsmåtene for deg. Dine personopplysninger som overføres behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Endelig kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og regler, for å svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Målrettet markedsføring
Som beskrevet over, bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettet reklame eller markedskommunikasjon vi mener kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:

INKLUDER OPT-OUT LINKER FRA SOM TJENESTER BRUKES.
FELLES LINKER INKLUDERER:
FACEBOOKhttps://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance sin bortvalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukerpraksis når vi ser et Ikke spor fra nettleseren din.

Dine rettigheter
Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og til å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Oppbevaring av data
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi beholde din ordreinformasjon inntil du eventuelt ber oss om å slette denne informasjonen.

Mindreårige
Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernpolitikken fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

Kontakt oss
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å inngi en klage, kan du kontakte oss på e-post på [email protected] eller per post ved hjelp av detaljene nedenfor: